Senaste inläggen

Av Linnea - 11 april 2017 09:52

Vega ha fyllt år, jag fick hyfsat betyg på metod-tentan och badrummet är så gott som klart. Jag har skickat ut mina enkäter till lite olika deltagare och jag hoppas verkligen att dom svarar på den så jag får in material till min uppsats. Feels okej.

Dock har Sverige nu blivit utsatt för vårt första terrorbrott. Fyra personer blev ihälkörda och flertalet skadade av en lastbil som körde in på Drottninggatan i Stockholm. Dom har fått fast killen som körde och han har blivit nekad uppehållstillstånd i Sverige och utvisad men vägrar lämna landet. Jag hoppas att han nu åker ut och får sitt resten av sitt liv i något unket fruktansvärt fängelse.

ANNONS
Av Linnea - 30 mars 2017 10:43

Har snart nått sitt slut och vi i PA 2014 har börjat med c-uppsatsen.

Badrummet är på gång att renoveras, det har fått nya fina väggar än och bättre blir det! Jag fick även ett ryck att fixa till hallen lite så den har nya tapeter och målade lister och hängare.

ANNONS
Av Linnea - 22 mars 2017 17:20

Snart är det tenta igen och tydligen bara 72 dagar kvar till examen. Sjukt. Jag som tyckte att jag skulle plugga hela livet för drygt två år sen.

Badrummet är upprivet och vissa saker är utbytta eller ditsatta och Tommy har flytspacklat så imorgon kommer han och sätter tätskikt. Igår for jag med pappa och biggis till brånan med massa rat som skulle slängas, idag har jag åkt till dalåsen och köpt en regel. Däremellan försöker jag plugga inför tentan. Motivationen är lika låg som vanligt och jag tror att jag kommer bli rökt på fredag. Men jag försöker och kommer köra hårt på fredag så får vi se hur långt det räcker. På måndag börjar c-uppsatsen så då har jag andra problem kan man ju säga.

I helgen jobbade jag och Fredrik med badrummet från morgon till kväll, vi målade taket och satte upp downspots med tillhörande el och krypande uppe bland spånet som ligger som takisolering. Vi la även ner armeringsjärn och golvvärme-slingan som mättes massa gånger så man vet att den fungerar. Det gör den! Kung. Jag längtar verkligen tills det blir klart så man slipper passa på att gå på toa när man är någon annanstans.

...

Av Linnea - 10 mars 2017 15:30

Nu har tara och Olle åkt hem med pappa och jag har ett tomt hus med bara två hundar kvar.

Vi har bestämt oss för kakel och klinker så det jobbet drar igång på måndag, eller söndag om man vill va noga. Om vårt hus bestämde sig väl för att förbereda sig på att leva utan dusch och toalett så det gjorde så att brunnen sinade så nu finns det inte ens vatten att diska i, haha. Men brunnen återhämtar sig rätt snabbt så det är nog lugnt snart.

Jag, roja och oliver var och tränade en sväng igår och Erika försöker peppa mig igen att anmäla Roja till rallylydnadstävling. Kanske blir en sån i sommar eftersom jag insåg att roja inte glömt någonting sen kursen i våras. Helt underbar liten tjej jag har.

Vega är också ganska underbar, min, snart trettonår gamla galning.

Av Linnea - 4 mars 2017 20:49

Ett par dagar i mars har passerat och vi har hunnit med att hämta päronens hundar så dom är hos oss, åka till ljusdal och tittat på fina bilar och åkt till Sveg för att titta på fina annat och äta på cineast.

Tara hånade nå djävulskt så jag tog och duschade henne imorse. Nu ikväll har hon fått bli borstad och det är ca halva tara som försvinner. Tog och rakade olle mellan trampdynorna när jag ändå var på gång och håra ner. Sen fick jag dammsuga!

Av Linnea - 26 februari 2017 08:33

Februari flyter och vi har börjat en ny kurs i metod, så nu blir vi superduktiga på att vet hur och varför man ska göra massa saker. Typ.

Badrumsrenoveringen har kickats igång och nu är vi i full färd med att välja kakel och klinker. Skitkul och skitsvårt. Men om allt går som det ska så står det klart i april. Fredrik jobbar med skogen ibland men alla andra tankar på renovering har avstannat, förutom grävlingen som måste bli av.

Hejhej!

Av Linnea - 18 februari 2017 08:16

Denna vecka har flugit förbi och jag har skickat in slutversionen av projektskissen.

Vi har börjat planerna för både dränering, grävning av ny infiltration, ny parkering, renovering av badrum och renovering av sovrum. Varför inte ta allt på samma gång när man ska skriva c-uppsats liksom.. Det blir kanske inte en billig vår.

Men först: rostskydda chevan.

Av Linnea - 13 februari 2017 09:32

Skolan flyter på med projekteskissinlämningar två gånger i veckan, på fredag ska dock slutversionen in. Vore gött att bli godkänd på den också. Jag hoppas det, det känns som att jag är på rätt väg med den. Den här veckan känns ganska skön, det är bara slutinlämningen på fredag så jag kanske får sådär sjuka som man får när man inte sett en annan människa på länge. Speciellt eftersom jag är förkyld och inte säker på om nån vågar träffa mig.

För lite drygt en vecka sen hittade Fredrik en bil på blocket som han ville ha men var osäker på, det var lite med priset och lite med platsen som gjorde att han tvekade, meeen han kunde inte sluta prata om den så jag löste det som jag brukar (genom att säga åt honom att ringa på den eftersom ett samtal med ägaren visar att det redan finns en köpare eller något annat som gör att han kan släppa just den bilen) så var dock inte fallet. Ägaren visade sig vara trevlig och utan andra seriösa intressenter. Detta resulterade i att vi diskuterade våra alternativ, bil till Gällivare och varsin bil hem, eller skruttVolvo upp och ge den till säljaren för att åka samma bil hem. Eller, SJ... Det blev SJ. För att sedan, två dagar innan avfärd få veta att bilen inte längre fungerar. Surt att ha lagt drygt 2000 på tågbiljett, men sånt är livet. Tills dagen innan avfärd då bilen visade sig bara blivit lite kylig så den fungerade igen. Så på fredagkväll satt vi på tåget mot Sundsvall för att sen åka vidare mot Gällivare. Vi satt dock i Sundsvall i fem timmar (istället för 45 min som var planerat), lite less och mycket trötta kom vi på tåget och liggvagnen halv fyra på lördag morgon, kom då fram till Gällivare halv två istället för halv nio och kom således iväg från Gällivare mycket senare än vi tänkt, men hem i säkerhet kom vi, nöjda och glada. Den super väl mer än andra men på något sätt känns det som att den aldrig bör ha bott någon annanstans än just hos oss.

Puss puss

Presentation


Punchen i blodet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Neeah med Blogkeen
Följ Neeah med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se