Alla inlägg under januari 2012

Av Linnea - 24 januari 2012 02:08

Ja, den blev inte så rolig som den borde blivit, men det va skit samma. Resten av dagarna den veckan blev ju bra iaf. Sitter på jobbet och kikar på Anna Pihl. Tror jag ska börja plugga, företagsekonomi och praktisk marknadsföring. Kanske låter gott? Tror att det kan va vettigt också. Jag har fått ett nytt städjobb, på skolan istället för dagis, det funkar bra när dagiset inte finns mer.. Min sambo kan va en av dom bästa jag känner, men det här jag inte sagt högt, så ingen vet att jag Tycker det. Praktiskt. Har stulit en spark från hans päron, tror Vega tycker det är skitkul, det gör iaf jag. Hon får springa och se ut som en riktigtig jämthund och jag får sparka och andas mer än om jag bara går, dessutom gör det inte ont i ryggen _ vinn vinn situation. För varje snygg tjej finns det en kille Som är trött på att ligga med henne.

Av Linnea - 13 januari 2012 21:11

Maskinen - kärlek vid sista ögonkastet. 

För hon var bäst, försök att överträffa det igen.

För hon var bäst, försök att överträffa det igen.

För hon var bäst, försök att överträffa det igen.

För hon var bäst, försök att överträffa det igen.




Har varit hos Oskar idag, tror nog det kan bli bra. Sen hos päronen planterade dom lite fortsättande tankar på framtiden. tog ju hem broschyrer från gymnasiet igår. har ju insett att jag verkligen kan ha förlorat min bisyssla, så vad ska jag göra nu om dagarna? Tänker eventuellt börja plugga! wow! där sa jag det. nu går det inte att ta tillbaka. woho, lite läskigt. men vi får väl se hur det fortlöper. Snart kommer min andra sambo hem!  








Av Linnea - 12 januari 2012 22:45

som kan förändra ditt liv. Hm, ett liv kan förändras på mycket kortare stund än så.


Tänker sätta mig i duschen för jag fick en klump i halsen och saknar min sambo, skitliv. 

Av Linnea - 11 januari 2012 22:59

Jahaja. håller på att förlora jobbet som gör att jag har råd med hyran nu, såg ut som större delen av min del av skolan stod i lågor, es tror att det va någon unge som ville ha längre jullov. nu är den jäveln skyldig mig 4000 spänn! Fast.. stackars barn som inte har någonstans att gå imorrn. dock slipper jag iaf kliva upp kl 5, allt ont har ngt gott med sig. synd att det blir långvarit, faktiskt. jag gillade ju att städa där, även om jag såklart hatade det ibland också. men jaha. okej? 


 


detta var faktiskt det enda spännande som har hänt idag, förutom att jag inte hade ångest när jag jobbade på det jobbet som jag förut hade ångest på. bra sak, faktiskt. 


undra när jag ska ha tid (eller ork) att ta tag i min häst. någon som vet? hör av er när jag kan tro er. 

Av Linnea - 10 januari 2012 12:35

trehundragrams chokladbollarna är nästan slut, vi är ganska tjocka! robin kom hit igår, och kunde inte gå härifrån, haha vet nog ingen jag pratar med så mycket just nu. Hur kan man börja fundera på om någon har ett bra tips på hur man går ner i vikt nu!? trodde alla var överpumpade med sån skit vid det här laget.


mådde ungefär som en överkörd gris igår, kom inte upp ur sängen förrän vid 2. idag vart det ungefär samma sak. Men jag tror jag borde jobba några timmar i stan den här veckan, verkar ju inte bli ngt nattjobb så "/ 


sötgrisen oliver har varit här sen igår, han har nog knäck i öronen. 


no fuckin' use for anyone. 

Av Linnea - 7 januari 2012 18:51

min pojkvön gjorde chokladbollar, av trehundra gram smör! och sen drog han! och sa att jag inte skulle äta upp alla bollar. schysst! han rullade dom ju inte :( så jag fick göra det heeelt själv, känner mig jätteduktig. jajjemen. 


kikar på polisskolan och dricker kaffe, som det ska va. är förkyld och gjorde inte mindre än 50timmar förra veckan, me like, ish. har inte ens gått ut med soporna idag, typ inte igår heller. gött.


jag hatar reklam och tänker nog köpa mig en xperia ray snart. 


fuck off and die, du är för ful för mig!

Av Linnea - 3 januari 2012 07:26

födelsedagsmiddag för morsan igår, jag har jobbat igår dag och inatt, har med andra ord dynat - igen. Börjar känna att det inte riktigt är helt okej, måste fundera på hur jag ska ha det. tror jag. 


jag är orolig för den där ängeln som sitter och kikar på mig med hundögon och vill ha mat. Jag tycker att hon har gått ner i vikt och knölarna har växt, (inte bara min dumma fantasi som säger det, tyvärr!.) Och jag vet ju hur jag skulle må utan henne, så det är inte skitkul faktiskt. Men jag har ju misstänkt att det är ngt ett tag nu, och tiden är den enda som kan bevisa ngt. Nu tänker jag ge klumpen mat. 


 

Presentation


Punchen i blodet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards