Alla inlägg under juni 2016

Av Linnea - 18 juni 2016 10:36

Morgon kan man kalla det och idag är det värdens bästa svärmors födelsedag!
Den här veckan har bjudit på en trip till klövsjö för att jobba ett par timmar med Kajsa, hundbad och farliga katter för roja som hon var tvungen att vakta bilen från, haha. Har tvättat typ sex maskiner tvätt och fyllt garderoben med rena kläder igen, skönt! Jag och roja var hos syrran och hjälpte henne med att göra klart hagen så några av hästarna kan gå hos dom. Samtidigt satt Vega uppe i bilen och inte skällde på hönsen, vilket hon typ inte ens gjorde när hon kom ut på lina, fantastiskt!!
Jag har även haft en spontanmiddag med Maria efter att hon kom hit en sväng på em och fick lämna hunden på lek-kväll. Sista kurskvällen för rallylydnad var i tisdags och på söndag har vi "tävling", så jag måste träna på att föra roja runt banan i koppel. Om vi inte får 100 poäng imorgon så beror det nog på mig och inte hunn. Igår kom Emma hit med sin Yoshi som ska bo här tills imorgon , han har redan blivit tuggad på av båda min hundar, tur att han har mycket päls. Han vill gosa när roja gosar (det får man icke för henne) och han vill leka med Vega genom att tugga henne lite i nacken, (vilket man inte får göra för henne).. Det är inte lätt att vara stor ibland, haha. Men mysig är han!

Av Linnea - 13 juni 2016 22:16

Vega har hunnit bli sämre och bättre sen sist. Vi hade planerat att hon skulle få somna i fredags, men i tisdags hade hennes sår som hade prognosen att det inte skulle läka, börjat läka. Och när vi var hon veterinären på onsdagen så höll hon med om att Vega inte såg ut att lida. Idag är hon den skuttigaste hunden i huset och leker, spårar och promenerar som om hon gick på moln. Hon har förmodligen hjälp av medicinen, men vad gör det? Bara hon mår bra just nu så får vi se hur framtiden ser ut.

I fredags var vi på en fin begravning för Edvin i hackås kyrka, därefter kom hans syster och några till och kikade hur vi hade det i huset innan det blev soppmiddag hos Mattias och Ella. På lördagen var det öppning på holmen och på söndagen cyklade jag och roja bort och hämtade bilen. Efter det åkte vi till Sanne och hjälpte oliver att få bort en sårskorpa innan vi provade diskutera Norgetripen i sommar. Idag är det måndag och eftersom SAS har flygstrejk så kom inte Fredrik iväg med flyget imorse. Flyt hade han som visste att Frida och axel var hemma en sväng men skulle upp till Kiruna just idag så han fick lifta med dom upp. Blev bara en tappad arbetsdag så bi får väl se när han kommer hem igen.

Av Linnea - 2 juni 2016 07:59

Första juni bjöd på att hud dött och började släppa från Vega, kanske det mest chockartade ögonblicket i mitt hundliv, att dra fingret, vad man tror, utefter hundens hud och inse att det inte blir någon friktion och när man lyfter på tummen så följer hud med och där under är det ett hål in i köttet. Men nu har jag lugnat mig lite gällande om hon kommer att överleva eller inte och jag känner heller inte att jag måste ta ner henne Nu då hon verkar ha mycket mindre ont efter att huden gått sönder. På besöket till veterinären idag så ska som ta bort resterande död hud så hon får ett öppet sår som förhoppningsvis kan läka inifrån. Vädret är på allas sida utom vegas , kvart över sju när jag klev upp var det 16 grader ute. Verkligen underbart med sommar men det är tungt för en sjuk hund. Hon har iof fortfarande inte feber så det är ju bra.

Jag har bytt knivar på gräsklipparen och satt en skruv i varje däck så nu går han som smort utan att slira i varje buske, haha, hemmafixarn på riktigt.

Jag jobbar typ fyra-fem timmar per dag både hemma och på fältet villet är så jävla lyxigt. Det är inte alla jobba som man kan ringa chefen och säga att man har en sjuk hund så man jobbar hemifrån och hon tycker att det är självklart.

Och allas vår herre och skaparen av huset jag bor i har gått bort. Det känns inte alls bra att det sista jag sa var att jag skulle komma och hälsa på, samtidigt som jag tänkte att jag ska göra det så fort jag skrivit juridiktentan. Men gubben hann somna redan innan den var skriven och nu vet jag inte hur jag ska få tag i hans syster.
Jag hoppas han får frid och ett lugnare sinne.

Presentation


Punchen i blodet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards