Alla inlägg under maj 2014

a

Av Linnea - 31 maj 2014 20:05

Sitter och väntar på Fredrik o peo som är ute och fiskar och inte kan köra hem med soppatorsk. Blåser som fan och själv har jag varit och kikat på valpar hos Ellen. Träffade en som är tecknad som en rottis. Så sjukt fin och jag ska nog inte åka dit mer om jag inte känner för att bli 6000 fattigare.

Av Linnea - 29 maj 2014 03:01

Alla har olika åsikter om saker, valet har nu varit och det verkar väldigt skrämmande det man hör. Men det finns ingen anledning att hata på folk som röstat på det ena eller det andra och vad jag anser så ljuger alla partier på ett eller annat vis så allt är mer eller mindre korrupt. Så lägg ner klagandet och se vad som kan göras åt saken om fel sak har skett!

Idag har jag och Vega varit till hede igen. När jag och biggis försökte ta stygnen på henne igår så gick det inte så bra och man märkte på lilltjejen att det gjorde ont. Kände att det är bättre att Karin är elak än att jag är o gräver i hennes sår.

Efter det åkte jag och Edvin till stan och köpte en ny tv till honom, smidigt och smärtfritt, vi fick till o med igång den när vi kom hem. Puh!

Fredrik kom hem från Umeå idag, kom hem, åt och åkte med Robin och satte båten i sjön. Kul kille! Jag skulle ju iof sova för att åka och städa innan nattjobb så det var lika bra att han åkte och njöt av att det var vindstilla och solen sken. Mindre nöjd tjej som gick o la sig! Men nu är det rätt skönt att ha sovit så man slipper vara en halvdöd ragata mot gamlingarna.

Ser just en reklam där det är en tant som går runt och säger "dyrt" "dyrt!!" och kände igen mig fruktansvärt mycket. Haha snålpära man är! En annan pära är es som inte hade tid att prata med mig när jag ringde henne igår! Jag hade ett jättebra pära-namn på henne som jag satt och skrattade åt på toa, men nu har jag förstås glömt bort det. Nu är man självisk också som håller så otroligt roliga saker för sig själv. Nåväl, dryg tjej.

Imorrn ska fisen köpa nya tändstift så kanske båtmotorn funkar som den ska, sen vill vi ha supersommar! Och med lite tur kommer mina skitsnygga mcjeans på fredag så jag kan glida runt i dom i helgen, ska bli skönt att inte behöva ha på sig halvläder som sitter som ett par hösäckar runt benen. Men postnissar jobbar nog inte heller på röda dagar va? Det skulle inte jag gjort om jag var dom.

Alla är vackra på sitt sätt.
Vissa har många, vissa har få.
Men ingen är någon som ingen kan få.
Haha mupp

Av Linnea - 25 maj 2014 11:26

Har inte bestämt om vi ska gå och rösta än. Jag vet inte vad jag ska rösta på heller så det kvittar väl. Blankt vore ett bra alternativ. Det regnar ganska mycket idag så inte ens jag hade energi att kliva upp tidigt. Tog sovmorgon och kramades med Fredrik, som då säger "vad mysig du är, regnar det ute?" tar det som ett täcken på att hans flicka är lite smått störd på morgonen och river upp pojken ur sängen meed buller o bång kl supertidigt på helgerna. (typ vid 9-10 brukar jag smyga upp och väcka honom tillsammans med Vega..) men allt är ju relativt! Ja, apropå Vega.. Den tröttisen ligger fortfarande kvar i sin säng och sover, vill varken ha mat eller pinka. Haha fast tuffare var hon igår, släppte ut na vid 11 men hon vägrade att kissa trots att jag sa åt henne. Vi for till svensta och när vi kom hem tvinga vi ut henne igen men hon åt lite frön o jaga nån råtta innan hon pinka. (nej hon får egentligen inte jaga än men lycka till att låta bli?)

Var på kommunfest i fredags och insåg att ett gäng galna 40+ are kan freaka mer än ett gäng 20åringar, bara dom vill. Haha, skönt att vissa har barnasinnet kvar! Kul kväll och jag lyckades bita Katarina i armen så jag trodde hon skulle slå mig. Hahah!

Du behöver inte vara tjock för att vara överviktig.

Av Linnea - 20 maj 2014 11:26

ar gör det idag, men vi har 13grader varmt, vilket är skönt. Jag och Vega tog sovmorgon till 9, hennes sår har börjat läka på riktigt redan nu, vilket dock gör att det kliar. Men hon är jätteduktig ändå och ligger här i köket utan tratt, med mig när jag bakar lite bröd. Går inte att beskriva hur nöjd jag är att hon klarade operationen och att hon är så fruktansvärt bra när man vill titta på såret eller sätta dit och ta bort plåster. Det värmer extra mycket att Karin tycker hon är duktig, snäll och samtidigt en liten hårding.

Jag har tänkt på en sak, det finns ju mycket folk som lägger upp bilder på sina barn på Facebook och så, även barn som är så stora att de snart själva skaffar inlogg på diverse ställen. Men frågan är då, säger man till sitt barn "kom hit ska jag ta kort på dig och lägga upp det på Facebook"? Enligt någon lag så får man inte publicera bilder på andra människor utan deras medgivande, gäller inte det när det handlar om barn eller anhöriga? Någon som vet? Tycker det känns lite olustigt ibland, jag skulle inte vilja att det publiceras bilder på mig för att jag är sjuk, men det kanske bara är jag som har lite väl hög integritet?

Bara för att jag har den åsikten har jag lagt upp en bild på Vegas snitt i magen på insta och gör det här också. Tji fick ni!
Även om hon kanske inte är ett barn så det inte är samma sak.. Men ändå!

Av Linnea - 19 maj 2014 16:55

Och årets springmeet har gått åt stapeln, skitkul som det ska vara med mysigaste folket, bra drag och en massa fina bilar.

Vega och jag åkte en sväng till hede idag för att sy henne en gång till där hon fått inflammation. Men lite tur, annan antibiotika och inge inflammationshämmande medicin ska det läka fint hoppas vi.

Opel före och efter..

Av Linnea - 15 maj 2014 09:32

 

Vegas matte har sedan operationen lyckats släppa henne lite väl långt. Tyckte det var lite för bra att hon var pigg och ville vara uteoch jaga möss igår. Det var lite för bra, när Karin sa att hon fick göra lite som hon ville visste hon inte hur Vega är, inte jag heller, efter en operation är det inte så lätt att veta hur beteendet kommer att vara. Men nu är det nya rön som gäller, inte ligga ute i solen och sova, inte jaga möss, inte ligga inne direkt på golvet, gå lugna promenader i koppel, ha tröja på inne så inte mer skit kommer åt såret, därav reklamtjejen. Ganska skönt att jag ringde idag. Det är verkligen möjligt att må för bra direkt efter en operation, frågan är bara hur man då mår efter en vecka?
Okunskap kan vara livshotande.

Av Linnea - 14 maj 2014 13:22

Är det ute idag, som fan! Och jag tänkte en sak jag verkligen inte trodde var möjlig att tänka för ett par dagar sen. Vega mår nästan för bra, hon är jättepigg och förstår inte alls varför hon måste vara hemma och slöa. Gick en halvtimmes promenad i skritt med henne för att hon skulle bli lite lugnare i själen, trots att vi inte får. Men jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är att behöva "tvinga" henne att vara inne och säga nej, nu får inte jaha råttor eller rulla dig i granriset. Det hade kunnat varit jag som bett henne att vilja det. Underbart!

Har dock fått en finne på insidan näsvingen, skitliv.

Haha. Nää. Icke kan det trycka ner en när man har päron som snart kommer hit med brassestolar och ett litet land och jag tänker tvinga äta av min kärleksmums med strössel på. Som Fredrik inte vill äta för att han tycker att jag göder honom. Muahhaahaa.

Pojkarna håller på för fullt med Opeln för att göra den redo för springmeet på lördag. Före och efterbild kommer när jag själv fått träffa det nya utseendet. Annars har vi tagit bort tre stubbar och en av vinbärsbuskarna på tomten, blev mycket bra tycker jag, blir snyggare när man klipper gräsmattan utan stora stubbar som sticker upp. Men jobbigt var det, tunga var dom och stark var jordfräsen. Men det vare värt!

Inte för att bilden har något med texten att göra (om ni inte märkt det..)
Men ändå så är det en lerkruka som fick en annan färg.

Av Linnea - 13 maj 2014 19:15

Är min namnsdag och Vegas första operationsdag. Just nu står hon och vädrar, antar att det fortfarande finns älg i skogen trots avverkningen. Men vi har iaf fått öppna vägar att gå på igen! Lagom till operation och Vega som inte får promenera, men det är ju bara en vecka, sen ska vi ta små turer igen. Det gick bra för Karin och hennes sköterska idag, Vega mådde bra under hela tiden och var yr och men kramgo när jag och Malin hämtade henne. Hon blödde lite från såret som är drygt två dm långt, därav det fina bandaget runt hela magen. Hemvägen gick bra och det första Vega gjorde var att pinka och lägga sig och gnaga på benbiten hon stal med sig hem från skogen igår. Ätit lite middag och vill nu leka, fast det ser ut att göra ont då hon sätter sig ner efter varje språng. Och jag som trodde att hon inte skulle klara det.. Hon är ju hur pigg som helst! Tror dock att det är mycket lur, hon får ju ganska starka smärtstillande, så jag får kämpa med att hålla henne " still" den här veckan. Underbart att det är åt det hållet! Hon har inte ens tratt på sig när jag är med, bara säga åt henne om hon kikar på såret. Skönt som fan.

Presentation


Punchen i blodet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards